Hírek, információk

Megalakult a MES Kft.

A még magasabb színvonalú betegkiszolgálás érdekében létrehoztuk társcégünket a MES Kft.-t.

Annak érdekében, hogy betegeinket minél magasabb színvonalú betegellátásban részesíthessük létrehoztuk társcégünket a Magán Egészségügyi Szolgáltató Kft.-t.(MES Kft.). Rendeléseink átcsoportosításával sikerült elérni, hogy optimális betegellátással a magánrendeléseink átkerültek társcégünkhöz. Betegeink így kevesebb várakozási idő mellett, még gyorsabb ellátásban részesülhetnek.

A teljesség igénye nélkül az alábbi szolgáltatásokat vehetik itt igénybe kedves pácienseink:
Menedzser szűrések
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások
Járóbeteg szakellátás
Együttműködés biztosítókkal

Bővebb információért keresse fel társcégünk weboldalát ide kattintva.
Ingyenesen letölthető
Mobil EKG Klinika

Az új alkalmazásunk segítségével akár perceken belül Önnél az EKG lelet!

Ön az új Mobil EKG Klinika segítségével a TTEKG jeleit automatikusan el tudja küldeni a szívcentrumba, miközben az EKG-görbét is láthatja. A kardiológustól perceken belül megkapott leletet a saját készülékére (okostelefon, vagy/és táblagép, laptop, vagy számítógép) rendszerezve menti le az alkalmazás. Így automatikusan saját EKG adatbázist épít fel és az újabb vizsgálatokat a korábbiakhoz rendezi, megjeleníti és archiválja.


A TTEKG használata percek alatt megtanulható. Ettől az időponttól kezdve, panasz esetén a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan kapcsolatba léphet az ügyeletes kardiológussal, aki a pillanatnyi EKG és a panaszok ismeretében tanácsot ad, segítséget nyújt.

SZÍVŐR – BIZTONSÁG A SZÍVNEK
A NAP 24 ÓRÁJÁBAN

További információkról érdeklődjön nálunk bizalommal!
E-mail: beeper@ims.hu Telefon: (06-1) 250-3828

Önmagában az alkalmazás letöltése nem alkalmas kardiológiai telekonzultációra, a szolgáltatás elválaszthatatlan része a transztelefonikus EKG. A tájékoztatás nem teljeskörű!

Bővebb információért keresse fel TTEKG oldalunkat ide kattintva.